Διαμονή

Το 2005 αναλάβαμε με πολύ αγάπη και φροντίδα το παραδοσιακό ξενοδοχείο Αρχοντικό Ταρσούνα, το οποίο βρίσκεται δίπλα από την ταβέρνα Καλύβα. Το κατάλυμα αποτελείται από 10 παραδοσιακά δωμάτια χτισμένα με πέτρα και ξύλο και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα για να σας προσφέρουν μια άνετη και ξεκούραστη διαμονή.
Χαρακτηριστικά: 

  • Πέτρινα τζάκια σε 7 από τα 10 δωμάτια.

  • Παραδοσιακή διακόσμηση και επίπλωση

Παραδοσιακό δίκλινο δωμάτιο 

Κρεβάτι: 140x200

Τρία δωμάτια μακεδονικής αρχιτεκτονικής, με πέτρινους τοίχους και παραδοσιακή διακόσμηση προσφέρουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στην διαμονή σας. Ένα μπουκάλι κρασί* θα σας περιμένει στο δωμάτιο ως ένα όμορφο καλωσόρισμα.

DSC_7244.JPG

Παροχές

Πετσέτες

Ντουζιέρα

WiFi

Flat TV

Σαμπουάν

Πιστολάκι

δωμάτιο με τζάκι αρχοντικό ταρσούνα.jpg

Παραδοσιακό δίκλινο δωμάτιο με τζάκι

Εφτά δωμάτια με τζάκι, όλα με διαφορετικό χαρακτήρα και ντεκόρ, πάντα όμως σε παραδοσιακό στυλ περιμένουν τους επισκέπτες μας.  Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και το αναμμένο τζάκι προσφέρουν μια απερίγραπτη χαλάρωση και ατμόσφαιρα που απογειώνει την διαμονή σας στον ξενώνα μας. Ένα μπουκάλι κρασί* θα σας περιμένει στο δωμάτιο ως ένα όμορφο καλωσόρισμα.

Κρεβάτι: 140x200

Παροχές

WiFi

Ντουζιέρα

Πετσέτες

Flat TV

Σαμπουάν

Πιστολάκι

Τζάκι

* Η προσφορά ισχύει για όλες τις απευθείας κρατήσεις, τηλεφωνικές, με e-mail, ή online από την μηχανή κράτησης της ιστοσελίδας μας.